En tur i høet med Land­bo­forenings­formand Nis Hjort - debat

Det bliver bestemt ikke kedeligt, når Vejle-Fredericia Landboforenings formand, Nis Hjorth inviterer tre veloplagte gæster en tur i høet for at diskutere natur og landbrug omkring Vejle.

Lørdag kl. 14 på Rådhustorvet

Til debatten bliver både landmænd, politikere og almindelige borgere – ja både paneldeltagere og publikum - udfordret med spørgsmål om hvad er natur? Hvilken natur kan vi tænke os? Hvad bruger vi naturen til? Og hvordan kan vi sammen gøre noget for vores natur?

Landbruget ejer store arealer og lever af og med naturen, men der er også mange andre mennesker, som har ønsker til naturen - nu og i fremtiden.
Landboforeningen kaster derfor spørgsmål ud og gør alt for at gribe svarene, overvejelserne, tankerne og ideerne fra både scenen og pladsen - så kom og vær med - naturen er jo for os alle sammen.

Fra kl. 09.00 - 14.30 - for hele familien

Vejle-Fredericias Landboforening kører traktorerne i position og inviterer store som små til masser af snak omkring landbrug og natur. Hør, hvad landbruget allerede i dag gør for naturen, og fortæl os, hvad vi godt kan gøre mere af…

Børn og voksne, her er noget for alle: - Mærk landmandsdrømmen bag rattet i en traktor og prøv selv at plante et græskar og hør, hvorfor vi bruger gødning på markerne. Får du selv succes med at dyrke, så har du dit eget græskar til halloween. Du kan også sætte dine ideer for naturprojekter i Vejle Kommune op på tavlen – og der vil også være en lille konkurrence. 

Kom og deltag.