Cykl med til åbnings­fest af Super­cykel­stien

Til Vejles Folkemøde indvies hele Supercykelstien og du kan være med. Det sker samtidigt i begge ender af cykelstien (på Vestre Engvej overfor den nye Infopavillon ved Hyttebyen og på Lystbådehavnen ved Svajebassinet).

Fredag kl. 11.30-12.00.

På Lystbådehaven ved Svajebassinet er det formanden for teknisk udvalg Christoffer Melson, som cykler forrest og på Venstre Engvej er det den professionelle cykelrytter Jesper Schultz fra cykelholdet Team Virtu Cycling, som cykler forrest. Og du er velkommen til at cykle med.

 

Vi håber, at rigtig mange på cykel møder op, så der kan køres i samlet flok til Rådhustovet, hvor der skal holdes taler og underholdes. Vi har inviteret byens skoler og plejehjem til at cykle med og der vil være cykler i alle "modeller" også rickshaws. 

Vi serverer Supercykelkage og saft i trafikfarver og kaffe til de voksne.

Byens cykelhandlere udstiller cykler og gear og du kan få foretaget et cykeltjek på torvet.

Program på Rådhustorvet ca. kl. 12.15:

  • Tale v. Christoffer Aagaard Melson og Cyklistforbundets formand
  • Supercykelkage, frugt og vand til alle
  • Igangsætning af Supercykelquiz, hvor alle der har lyst kan deltage. 

Supercykelquiz:

Du kan deltage i en Supercykelquiz, hvor du skal cykle rundt langs Supercykelstien og finde 13 forskellige poster med spørgsmål. Du kan deltage i cykelquizzen helt frem til søndag den 10. juni kl. 16. Tag familien med på turen og kom rundt i din by på cykel. Blandt alle der deltager med de rigtige svar, trækkes lod om et gavekort på 3.000 kr. til en af byens cykelhandlere. 

Vinderen offentliggøres mandag den 11. juni. Vinderen vil blive kontakte direkte. 

Tag et foto fra Supercykelstien og læg det på Instagram

Ta' et foto fra turen på Supercykelstien og læg det på Instagram under #vejlecykler.

Alle som tagger med #vejlecykler deltager i lodtrækningen om en partoutbillet til Rock i Byparken. Dit foto skal være lagt på senest den 14. juni 2018. 

Vi trækker og offentliggør vinderen den 15. juni her på siden og på Folkemødets Facebookside.  Vinderen får også direkte besked. 

Tag et foto og læg på Instagram med #vejlecykler
Tag et foto og læg på Instagram med #vejlecykler